Opdrachtgevers/klanten

GGZ, Zorginstellingen, Belastingdienst, Ministerie van Veiligheid en Justitie, Shell, MKB, scholen, verenigingen en particulieren.


Logo Moksha Gym

Moksha Gym

Iedere werkdag wordt er bij Moksha Gym enthousiast getraind door zowel recreanten en gevorderden. In diverse groepen en van verschillende leeftijden, wordt er gewerkt aan conditie, uithoudingsvermogen en technieken. Patrick is één van de trainers bij Moksha Gym en De Wegwijzer werkt met veel plezier samen met deze sportieve en professionele sportschool. Naar de website van Moksha Gym ›


stap-verder-logo

Stap verder

Voor inspirerende en creatieve workshops werkt De Wegwijzer samen met Paradox Puur via Stap verder. Een mooi samenwerkingsverband met vernieuwende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via creativiteit.

Naar de website van Stap verder ›

 

 

 

Naar de website van Fanos ›

paradoxpuur-logo

Paradox-puur

Paradox-puur begeleid mensen met het herstellen van hun natuurlijke balans. Door middel van natuurlijke vitaliteit-behandelingen wordt het lichaam ontgift, ontstrest en in balans gebracht. Je voelt je fitter, lekkerder en krijgt de kracht om de oorzaak aan te pakken, waardoor klachten kunnen ontstaan.

Naar de website van Paradox-puur ›

 

Naar de website van Killa’s Cardio Boxing >

desert-joy-logo

Desert Joy

De Wegwijzer is op avontuurlijke wijze verbonden met Desert Joy, waarbij een samenwerking is ontstaan door het organiseren van ‘Spirit Journey’s onder leiding van Maria. Hierbij staat de innerlijke reis centraal, naast de fascinerende en boeiende reis vanuit Desert Joy.

Naar de website van Desert Joy ›

 

 

 

Naar de website van The Warriors ›

marmac-logo

MarMac

De Wegwijzer is met veel enthousiasme verbonden aan MarMac en heeft al haar ICT zaken ondergebracht bij deze praktische en efficiënte organisatie, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Naar de website van MarMac ›

 

 

 

 

Naar de website van Agriplace ›